AKGÜN: KARAMAN FK'YI 1. LİG'DE GÖRMEK İSTERİZ: TAKIMIMIZIN YÜKSELİŞİ HEYECAN VERİYOR!

AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Avukat Mevlüt Akgün; “Karaman'ın milli markası Karaman FK'yı 1. Lig’de görmek isteriz” dedi.

AKGÜN: KARAMAN FK'YI 1. LİG'DE GÖRMEK İSTERİZ: TAKIMIMIZIN YÜKSELİŞİ HEYECAN VERİYOR!
Editör: Larende Haber
27 Şubat 2024 - 20:58
AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Avukat Mevlüt Akgün; “Karaman'ın milli markası Karaman FK'yı 1. Lig’de görmek isteriz” dedi.
Yeni başarı hikayeleri yazmaya aday Karaman FK. Karaman’ın gururu olarak sadece futbol sahalarında değil, ilin genelinde bir coşku yaratıyor. Takımın başarısıyla birlikte Karaman halkının futbola olan ilgisi artar, gençlerde spor yapma isteği güçlenir ve şehirdeki futbol altyapısı gelişir.
Ayrıca, Karaman FK'nın 1. Lig'e yükselmesi, ilin tanıtımına da önemli bir katkı sağlayacak. Takımın başarısıyla birlikte Karaman, futbolseverlerin radarına girecek ve ilin turizm potansiyeli artacak. Bu da ekonomik anlamda ilin kalkınmasına destek olacak.
Öte yandan Karaman FK'nın 1. Lig'de yer alması, genç futbolcular için önemli bir fırsat olur. Takım, genç yeteneklere kapılarını açarak onların profesyonel düzeyde oynamalarına imkan tanıyacak ve Türk futboluna yeni yıldızlar kazandırabilecek.
Akgün ayrıca, milletvekilliği döneminde Karaman'ın spor ihtiyaçlarına yönelik önemli projelere imza attıklarını belirtti. Özellikle stadyumun tartan pistinin yenilenmesi, Larende çok amaçlı spor salonunun yapımı, bir ve 2 nolu TOKİ arasındaki 2.500 kişilik spor salonunun inşası ve yeni stadyum planlamasına katkıda bulunduklarını ifade eden Akgün Belediyeyi devralmaları durumunda Karaman'ı huzur, barış ve hoşgörü şehri yapmak adına en fazla katkıyı spor yatırımlarında sağlayacaklarını vurguladı. 
Spor adına ayrıca, yeni gelişen bölgelerde semt sahaları ve spor alanları inşa ederek gençlerin ve çocukların hizmetine sunacaklarını belirten Akgün, amatör branşlardaki sporcuları desteklemek amacıyla yeni destek modelleri oluşturacaklarını ve Karaman'ın milli markası haline gelmiş Karaman FK'yı kalkınan ve büyüyen bu şehrin önemli bir parçası olarak gördüklerini ifade etti.
Bu haber 561 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum